Khas Untuk Anda Yang Hadapi MASALAH ANGIN DALAM BADAN

Badan rasa sakit-sakit dan tak selesa sepanjang hari kerana angin dalam badan? Perut rasa senak atau kembung sampai jadi lesu je? Dah banyak ikhtiar tapi tak hilang angin?

JANGAN BIMBANG

KAMI ADA SOLUSI UNTUK ANDA

SEBELUM ITU...

adakah anda menghadapi masalah-masalah seperti di bawah?

Angin dalam badan bukan perkara yang main-main dan boleh menjejaskan kesihatan JIKA TIDAK DIRAWAT DENGAN LEBIH AWAL...

"Semalam sakit badan dan lesu je sepanjang hari tapi hari ni terus segar satu badan... hanya dengan... sabun je??"

Memperkenalkan..

Sabun Herba Berangin dari Herba Tujuh. Sabun khas untuk keluarkan angin dari badan. Sabun yang dirumus dari 7 herba terpilih ini memberikan 3X KUASA DINGIN yang membantu menyejukkan badan untuk kelegaan maksima. Dengan campuran ekstrak lemon, sabun ini mengeluarkan bau aroma yang menenangkan kepala dan membantu melegakan migrain.

Betul ke sabun herba ni dapat menyelesaikan masalah angin dalam badan..??

Jom lihat kenapa sabun Herba Tujuh ni special..

Kenapa anda patut gunakan sabun berangin Herba Tujuh?

Ini sebab sabun Herba Tujuh menjadi pilihan ramai:

Sabun ini sesuai untuk anda yang hadapi masalah:

Menarik, kan? Jangan fikir lama-lama, jom dapatkan sekarang!

TAPI TUNGGU DULU

Kami ada berita baik untuk anda !!

Buat pembelian di website ini dan dapatkan..

Buat pembelian SEKARANG hanya dengan..

3 LANGKAH MUDAH

Siap! Hanya cuma tunggu pesanan anda sampai ke rumah.

PILIH PAKEJ ANDA DI BAWAH DAN TEMPAH SEKARANG

Jangan Tunggu Lagi.. Klik Butang

Soalan-Soalan Lazim (FAQ)

Fokus pengguna bantal terapi ini untuk pengguna yang ada masalah tidur.  Kesan kurang tidur jadi sebab produktiviti hidup menurun. Jangan risau, bantal ini sesuai untuk dijadikan bantal harian kepada pengguna yang mahu design bantal moden dan rasa yang sama dengan bantal lama tanpa menjejaskan kualiti tidur sedia ada.

Kami tak nafikan memang ada peniaga online yang tidak jujur!. Sebab itu kami beri jaminan JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika tidak berpuas hati dengan barangan kami selepas tempoh PERCUBAAN 30 MALAM. Kami komited menjadikan kepercayaan pembeli online sebagai teras perniagaan kami.

Bantal ini dihasilkan di kilang yang membekalkan bantal-bantal khas kepada pusat fisio dan didesign khas untuk keselesaan pengguna biasa dan pengguna khusus yang disahkan pengamal perubatan. Tentulah harganya berbeza dan kualiti yang berbeza.

Bantal Terapi Leaga boleh digunakan sehingga 3 tahun maksimum. Jika bantal terapi ini masih kukuh ketika diuji selepas tahun ketiga. Boleh teruskan perkhidmatan bantal sehingga perlu ditukarkan.

Disclaimer

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Copyright © 2023 Sabun Herba Tujuh | Powered by Naturea Sdn. Bhd. (1394409-V)